fbpx

Bent u op zoek naar administratief werk in Sliedrecht of omgeving? Bekijk dan eens het vacatureaanbod van Scope People. Filter eenvoudig uw zoekopdracht op verschillende categorieën en vind binnen no time uw droombaan! U kunt aan de slag gaan op payrollbasis, uitzendbasis of met een vast contract.

Heeft u vragen?

✓ Persoonlijke begeleiding

✓ ABU , ISO, NEN gecertificeerd

✓ Eenvoudig geschikt administratief werk

Ontmoet het ervaren team

Ruim aanbod aan administratief werk in Sliedrecht of omgeving

Wilt u als boekhouder, facturist, administratief medewerker of financieel medewerker aan het werk in Sliedrecht? Binnen het aanbod van Scope People vindt u diverse administratieve vacatures. Bekijk de verschillende vacatures en kom meer te weten over de functie. Heeft u een geschikte vacature voor administratief werk in Sliedrecht gevonden? Reageer dan direct! Vul uw gegevens en geef een compleet beeld van uw profiel. Wellicht gaat u dan binnenkort aan de slag als administratief medewerker.

Upload uw cv en vind uw droombaan

Staat er geen geschikte vacature voor u tussen? Upload dan uw curriculum vitae inclusief gegevens, zoals het salaris dat u zou willen verdienen en uw persoonsgegevens. Hebben wij uw aanvraag in goede orde ontvangen, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Heeft u inhoudelijke vragen over een vacature of ontvangt u graag meer informatie over onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op via 078-633 2533. Wij staan u graag te woord.

Administratief werk Sliedrecht