fbpx

Wilt u administratief werk verrichten, maar heeft u nog geen geschikt vacature gevonden? Scope People is al jarenlang een vertrouwde partner op het gebied van personeelsdiensten en heeft al vele werkzoekenden geholpen. We geloven niet in klinisch matchen, maar kijken echt naar u als kandidaat. Vervolgens zoeken we het geschikte bedrijf dat aan uw wensen voldoet. Dat noemen we succesvol matchen.

Heeft u vragen?

✓ Persoonlijke begeleiding

✓ ABU , ISO, NEN gecertificeerd

✓ Eenvoudig geschikt administratief werk

Ontmoet het ervaren team

Reageer vandaag nog op een vacature voor administratief werk!

Binnen ons aanbod vindt u eenvoudig een geschikte vacature voor administratief werk dat u wilt gaan uitvoeren. U kunt de zoekresultaten filteren op categorieën. Spreekt administratief en financieel werk u bijvoorbeeld aan, maar wilt u geen vacatures voor de logistieke sector zien? Dan schakelt u deze eenvoudig uit. Zit er een geschikte vacature tussen? Wacht dan niet te lang, want voor u het weet is de vacature vervuld. Onder elke openstaande vacature heeft de mogelijkheid om te reageren en uw curriculum vitae achter te laten.

Bekijk ons volledige aanbod aan vacatures

Als u een geschikte vacature voor administratief werk gevonden heeft, laat u eenvoudig uw gegevens en cv bij ons achter. Is er sprake van een match? Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Uiteraard raden wij u aan om ons wisselende vacatureaanbod goed in de gaten te houden. Voor vragen kunt u ons bereiken via 078-633 2533.

Administratief werk vacature