fbpx

Heeft u een leuke administratieve vacature bij een bedrijf in Barendrecht gevonden via Scope People? Wij bieden u de mogelijkheid om direct op de administratieve vacature in Barendrecht of een andere plaats te reageren. Laat uw gegevens, salarisindicatie en cv achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Heeft u vragen?

✓ Persoonlijke begeleiding

✓ ABU , ISO, NEN gecertificeerd

✓ Eenvoudig geschikt administratief werk

Ontmoet het ervaren team

Een geschikte administratieve vacature in Barendrecht vindt u bij ons

Wist u dat u eenvoudig de vacatures kunt filteren op categorie? Bent u bijvoorbeeld enkel geïnteresseerd in administratieve en financiële vacatures en wilt u technische vacatures uitsluiten? Gebruik dan onze zoektool en vind binnen no-time de geschikte vacature. Zit de baan van uw dromen er niet tussen? Geen paniek! Dan kunt u alsnog uw gegevens en curriculum vitae achterlaten. Vinden wij een match? Dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op. Uiteraard is het verstandig om ons aanbod goed in de gaten te houden, wie weet zit er binnenkort de perfecte administratieve vacature tussen bij een bedrijf in Barendrecht of omgeving.

Kies ervoor om te werken als parttime administratief medewerker

Bent u enkel voor een bepaalde periode beschikbaar? Ook dan schakelt u de hulp van Scope People in. Wij richten ons namelijk ook op Payrolling, detacheren, uitzenden en werving & selectie. Voor iedere werkzoekenden en werkgever bieden wij de geschikte dienst. Heeft u nog vragen? Stel ze gerust door te bellen naar 078-633 2533.

Administratieve vacature Barendrecht