fbpx

Bent u op zoek naar een administratieve uitdaging, maar heeft u nog geen geschikte vacature in Dordrecht of omgeving gevonden? Neem dan eens een kijkje in het vacatureaanbod van Scope People. Wilt u als boekhouder, facturist of accountant aan de slag? Ook voor u hebben wij de geschikte vacature! Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? U bekijk het aanbod eenvoudig online.

Heeft u vragen?

✓ Persoonlijke begeleiding

✓ ABU , ISO, NEN gecertificeerd

✓ Eenvoudig geschikt administratief werk

Ontmoet het ervaren team

Welke administratieve vacature in de regio Dordrecht past bij uw ambitie?

Wat vindt u belangrijk in uw toekomstige baan in de administratie? Wilt u bij een groot bedrijf aan de slag gaan of houdt u juist van het persoonlijke contact? Per wanneer bent u beschikbaar en met welke programma’s kunt u al overweg? Bekijk de verschillende vacatures en ontdek welke administratieve vacature in Dordrecht en omgeving het beste aansluit bij uw wensen. Heeft u een geschikte vacature gevonden? Door naar beneden te scrollen kunt u direct reageren. Is er sprake van een match? Dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.

Plan een persoonlijk kennismakingsgesprek in

Wij leren u graag beter kennen. Via een persoonlijke kennismaking brengen we graag uw wensen en verwachtingen in kaart zodat we nog beter kunnen matchen. Persoonlijk contact, betrokkenheid en lange termijnrelaties zijn dan ook onze uitgangspunten. Wanneer mogen wij u verwelkomen op ons kantoor in Alblasserdam? U plant eenvoudig een gesprek in via 078-633 2533. Heeft u inhoudelijke vragen over een administratieve vacature in de regio Dordrecht? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Administratieve vacature Dordrecht