fbpx

Naar wat voor administratieve vacature in Rotterdam bent u op zoek? Ziet u een carrière als boekhouder wel zitten of gaat u liever als financieel medewerker aan de slag? U vindt het allemaal in het uitgebreide vacatureaanbod van Scope People. Bekijk de details van elke vacature eenvoudig online en solliciteer direct! Wie weet gaat u binnenkort aan de slag bij uw droombaan.

Heeft u vragen?

✓ Persoonlijke begeleiding

✓ ABU , ISO, NEN gecertificeerd

✓ Eenvoudig geschikt administratief werk

Ontmoet het ervaren team

Reageer direct op een administratieve vacature in Rotterdam of omgeving

Onderaan elke pagina kunt u uw gegevens, salarisindicatie en cv achterlaten. Is er sprake van een match? Dan nodigen wij u uit voor een persoonlijk gesprek met een van onze recruiters. Tijdens dit gesprek hopen we meer van u als persoon te weten te komen. Wat vindt u bijvoorbeeld belangrijk in een baan? Voor welke periode bent u beschikbaar? In wat voor werksfeer komt u het beste tot uw recht? Wij zijn benieuwd op welke administratieve vacature in de omgeving van Rotterdam u gaat reageren!

Neem contact op met ons werving- en selectiebureau

Kiest u ook voor persoonlijk contact, betrokkenheid, kwaliteit en een langetermijnrelatie? Dan doet u er goed aan om voor onze dienstverlening te kiezen. Neem gerust contact op met ons werving- en selectiebureau voor een persoonlijke kennismaking. Heeft u nog vragen of ontvangt u graag meer informatie over een specifieke administratieve vacature in Rotterdam? Wij zijn te bereiken via 078-633 2533.

Administratieve vacature Rotterdam