fbpx

Zowel werkgevers als werknemers kunnen rekenen op Scope People voor betrouwbare arbeidsbemiddeling in de regio Rotterdam. Met onze persoonlijke en betrokken no-nonsense aanpak zorgen we als arbeidsbemiddelingsbureau voor een perfecte match tussen werkgever en werknemer. Onze adviseur zorgt er bij de arbeidsbemiddeling voor dat u als werkgever de juiste invulling voor een openstaande vacature vindt. Rekent u op ons als werkzoekende, dan vindt u zeker een geschikte baan en nemen we contact met u op wanneer we een match voor u hebben gevonden.

Heeft u vragen?

✓ Persoonlijke begeleiding

✓ ABU , ISO, NEN gecertificeerd

✓ Eenvoudig geschikt administratief werk

Ontmoet het ervaren team

Adviseur in arbeidsbemiddeling voor werkgevers en werknemers

Zowel werkgevers als werknemers kunnen bij onze adviseur voor arbeidsbemiddeling in de regio Rotterdam terecht voor een persoonlijk kennismakingsgesprek. Zo leren we u eerst beter kennen en brengen we uw wensen in kaart, waardoor wij perfecte matches kunnen genereren. De uitgebreide dienstverlening van ons arbeidsbemiddelingsbureau nabij Rotterdam gaat verder dan arbeidsbemiddeling alleen. Zoekt u bijvoorbeeld als werkgever een vaste invulling voor een vacature? Dan verzorgen wij de werving en selectie voor u. Heeft u slechts tijdelijk extra personeel nodig? Dan is onze detachering de perfecte oplossing.

Een persoonlijke en betrouwbare aanpak

Zoekt u als werknemer een nieuwe, uitdagende functie die perfect bij u past? Ook dan is ons arbeidsbemiddelingsbureau rondom Rotterdam u graag van dienst. Bekijk bijvoorbeeld online ons uitgebreide vacatureaanbod. Zit er momenteel niets voor u tussen? Dat is geen probleem. U uploadt eenvoudig uw cv en wij nemen contact met u op wanneer er een passende vacature beschikbaar is. Bij alle diensten van ons arbeidsbemiddelingsbureau kunt u rekenen op onze persoonlijke en betrouwbare aanpak.

Maak een afspraak met onze adviseur voor arbeidsbemiddeling

Wilt u een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek met onze adviseur voor arbeidsbemiddeling, of heeft u een vraag over onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 078-633 2533. Ons arbeidsbemiddelingsbureau nabij Rotterdam helpt u graag bij de arbeidsbemiddeling.

Arbeidsbemiddeling