fbpx

Heeft u ervaring met debiteurenbeheer en bent u op zoek naar een nieuwe uitdaging in Rotterdam of omgeving? Bekijk dan eens de openstaande vacatures bij Scope People. Wellicht vindt u sneller dan u denkt uw nieuwe baan. Laat u verrassen door ons uitgebreide aanbod en reageer direct!

Heeft u vragen?

✓ Persoonlijke begeleiding

✓ ABU , ISO, NEN gecertificeerd

✓ Eenvoudig geschikt administratief werk

Ontmoet het ervaren team

Verantwoordelijk voor het debiteurenbeheer bij een opdrachtgever in Rotterdam

Krijgt u energie van het verbeteren van facturatieprocessen, bent u punctueel en heeft u ervaring opgedaan in debiteurenbeheer bij een organisatie in Rotterdam of omgeving? Dan maakt u een goede kans bij onze opdrachtgevers. Per vacature bekijkt u eenvoudig de details, zoals het aanbod, het zoekprofiel en de hoofdtaken. Kunt u zich vinden in de benoemde punten? Reageer dan direct op de vacature! Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op voor het inplannen van een persoonlijk gesprek.

Upload uw cv online

Nog geen geschikte vacature in debiteurenbeheer rondom Rotterdam gevonden, maar u wilt wel onderdeel van ons netwerk worden? Upload dan uw cv op onze website. Bij een match nemen wij contact met u op. Vergeet ook niet om een salarisindicatie en eventuele belangrijke opmerkingen achter te laten. Wij zien uw inschrijving graag tegemoet. Voor vragen neem u contact met ons op via 078-633 2533.

Debiteurenbeheer Rotterdam