fbpx

Ga als financieel administratief medewerker in de omgeving van Barendrecht aan de slag! Wacht niet langer en start vandaag uw zoektocht bij Scope People. Wij bieden u een uitgebreid aanbod aan vacatures in de categorieën HR, financieel, administratief, commercieel, ICT, technisch en logistiek. Bent u enkel geïnteresseerd in financiële en administratieve vacatures? U zoekt eenvoudig naar de juiste vacature door categorieën aan of uit te vinken.

Heeft u vragen?

✓ Persoonlijke begeleiding

✓ ABU , ISO, NEN gecertificeerd

✓ Eenvoudig geschikt administratief werk

Ontmoet het ervaren team

Aan de slag als financieel administratief medewerker in de omgeving van Barendrecht

Bent u toe aan een nieuwe uitdaging of bent u al een tijdje op zoek naar een nieuwe baan rondom Barendrecht, bijvoorbeeld als financieel administratief medewerker? Niets is vervelender dan afwijzing na afwijzing te ontvangen. Daarom nemen wij graag uw zorgen uit handen. Door uw gegevens en cv achter te laten, of te reageren op een van de openstaande vacatures, kunnen wij beginnen met matchen. Hebben wij een potentiële nieuwe werkgever gevonden? Dan nemen wij uiteraard zo snel mogelijk contact met u op voor het inplannen van een persoonlijk gesprek.

Solliciteer vandaag nog!

Ons vacatureaanbod varieert continu. Ziet u een interessante vacature? Wacht dan niet te lang! Wilt u ons iets vragen over een vacature voor financieel administratief medewerker bij een van onze opdrachtgevers in Barendrecht? Of ontvangt u graag wat meer informatie over onze werkwijze? Neem gerust contact met ons op door te bellen naar 078-633 2533.

Financieel administratief medewerker Barendrecht omstreken