fbpx

Gaat u binnenkort aan de slag als financieel administratief medewerker in Rotterdam of omgeving of zoekt u nog naar een geschikte baan? In beide gevallen helpen wij u graag verder. Ook na het vinden van een passende baan mag u blijven rekenen op de persoonlijke begeleiding van Scope People. Betrokkenheid, kwaliteit en een langetermijnrelatie staan namelijk centraal binnen onze organisatie.

Heeft u vragen?

✓ Persoonlijke begeleiding

✓ ABU , ISO, NEN gecertificeerd

✓ Eenvoudig geschikt administratief werk

Ontmoet het ervaren team

Reageer op een vacature voor financieel administratief medewerker in Rotterdam

Heeft u een geschikte vacature gevonden? Wacht dan niet te lang met solliciteren. Ons aanbod verandert namelijk continu. Door naar beneden te scrollen op de pagina van een vacature kunt u uw gegevens en curriculum vitae achterlaten. Onze ervaren recruiters nemen uw gegevens door en nemen zo snel mogelijk contact met u op voor het verdere verloop. Ook wanneer u geen geschikte vacature heeft gevonden, kunt u uw cv uploaden. Wij zullen u uitnodigen voor een persoonlijk gesprek waarin wij graag te horen krijgen wat uw wensen en verwachtingen zijn. Wie weet start u binnenkort als financieel administratief medewerker in de regio Rotterdam.

Neem contact met ons op

Houdt u van een heldere aanpak zonder te veel poespas? Maak dan gebruik van de diensten van Scope People. Wij gaan graag de samenwerking met u aan. Heeft u vragen of ontvangt u graag meer informatie over een specifieke vacature voor financieel administratief medewerker in Rotterdam? Neem dan gerust contact met ons op via 078-633 2533.

Financieel administratief medewerker Rotterdam