fbpx

Bent u op dit moment als financieel administratief medewerker in Zwijndrecht aan het werk, maar is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Scope People helpt u graag bij het vinden van een passende baan. Wij zijn actief in de regio’s Drechtsteden en Rijnmond en zijn er voor zowel werkgevers als werkzoekenden. We geloven namelijk in de perfecte match. Om dit te bewerkstelligen nodigen wij u graag uit voor een persoonlijk gesprek op ons kantoor in Alblasserdam.

Heeft u vragen?

✓ Persoonlijke begeleiding

✓ ABU , ISO, NEN gecertificeerd

✓ Eenvoudig geschikt administratief werk

Ontmoet het ervaren team

Start als financieel administratief medewerker in de regio Zwijndrecht

Per wanneer bent u beschikbaar? En zoekt u een tijdelijke of vaste baan? Bekijk online de details per vacature en wie weet start u binnenkort als financieel administratief medewerker in Zwijndrecht of omgeving. Ook wanneer u geen geschikte vacature heeft gevonden, kunt u uw CV achterlaten. Wij nemen dan contact met u op zodra we een match hebben gevonden. Kiest u ook voor kwaliteit, lange termijnrelatie en betrokkenheid? Wij zien uw inschrijving graag tegemoet.

Wat is uw ambitie?

Ga uw dromen achterna en solliciteer vandaag nog op een geschikte vacature! Waarom werk verrichten wat u eigenlijk niet leuk vindt? Heeft u vragen of ontvangt u graag meer informatie over een vacature voor financieel administratief medewerker in Zwijndrecht of omgeving? Neem gerust contact met ons op via 078-633 2533.

Financieel administratief medewerker Zwijndrecht