fbpx
30mei

Assistent accountant medior – Kesteren

Onze opdrachtgever zoekt voor het kantoor in Kesteren een assistent accountant. In deze functie werk je samen met een team enthousiaste collega’s aan de financiële en fiscale advisering van diverse klanten. Ben jij in staat om financiële (samenstel)werkzaamheden zelfstandig uit te voeren in combinatie met het klantgericht signaleren van kansen en risico’s? En neem jij hiernaast ook initiatief met altijd het welzijn van de klant in jouw achterhoofd? Dan zoekt onze opdrachtgever naar jou!

14mei

Inside Sales Medewerker – Dordrecht

Ben jij enthousiast, communicatief sterk en klaar voor een uitdagende start in je carrière? Heb je een passie voor sales en wil je de wereld van inside sales ontdekken? Dan is deze vacature perfect voor jou! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde en ambitieuze professional om een Inside Sales team te versterken. Als Inside Sales Medewerker ben je het eerste aanspreekpunt voor potentiële klanten, waarbij je niet alleen producten verkoopt, maar ook duurzame relaties opbouwt. Deze rol biedt een unieke kans om je vaardigheden te ontwikkelen, te groeien in een dynamische omgeving en een waardevolle bijdrage te leveren aan ons groeiende bedrijf. Sluit je aan bij ons team en start je loopbaan in de wereld van Inside Sales!

10mei

Data Analist – Regio Drechtsteden

Als Junior Data Analist ben je verantwoordelijk voor het analyseren en interpreteren van gegevens om zo waardevolle inzichten te kunnen genereren voor onze klanten. Je ondersteunt de Senior Data Analist bij het verzamelen, opschonen en analyseren van verschillende soorten gegevens. Je helpt bij het opstellen van rapportages en presentaties waarin de bevindingen en aanbevelingen helder worden gecommuniceerd aan de klant.