Het verhaal van Don en Steens & Partners

Ik werk nu ruim 1,5 jaar met veel plezier bij Steens & Partners Accountants en Adviseurs. Steens is op mijn pad gekomen door Scope People, normaal wimpel ik recruiters altijd af omdat zij veelal een onpersoonlijke aanpak hanteren. Denk hierbij aan het gebruiken van een verkeerde aanhef, het doorsturen van een functie die totaal niet aansluit bij mijn profiel of andere vormen van een onpersoonlijke benadering.

Bij Scope People is dit echter totaal anders en wordt er gekozen voor een persoonlijke benadering waarbij niet gelijk gekozen wordt voor het doorsturen van een functieprofiel die heel goed bij mij zou passen. Nee, gewoon een gesprek beginnen over koetjes en kalfjes om vervolgens later ter zaken te komen. Ook niet gelijk alle druk op een eerste gesprek, nee eerst een kennismaking in een café met een biertje om vervolgens aan tafel te komen bij de opdrachtgever. In de tussentijd heb je een dusdanige band opgebouwd met de mensen van Scope People dat je ze het ook gunt om een plaatsing af te leveren. Dit is bij mij ook zeer positief uitgepakt, want naast dat ik het de jongens van Scope People gun, heb ik het ook enorm naar mijn zin bij Steens en past de werkomgeving helemaal bij mij als persoon.

Deze match heb ik mede te danken aan het geduld wat Scope People met mij heeft gehad om een echte band op te bouwen. Kortom door de zeer persoonlijke benadering en het geduld dat zij opbrengen om een kandidaat echt te leren kennen onderscheid Scope People zich in het vinden van een goede match !

Het verhaal van Don en Steens & Partners

Ik werk nu ruim 1,5 jaar met veel plezier bij Steens & Partners Accountants en Adviseurs. Steens is op mijn pad gekomen door Scope People, normaal wimpel ik recruiters altijd af omdat zij veelal een onpersoonlijke aanpak hanteren. Denk hierbij aan het gebruiken van een verkeerde aanhef, het doorsturen van een functie die totaal niet aansluit bij mijn profiel of andere vormen van een onpersoonlijke benadering.

Bij Scope People is dit echter totaal anders en wordt er gekozen voor een persoonlijke benadering waarbij niet gelijk gekozen wordt voor het doorsturen van een functieprofiel die heel goed bij mij zou passen. Nee, gewoon een gesprek beginnen over koetjes en kalfjes om vervolgens later ter zaken te komen. Ook niet gelijk alle druk op een eerste gesprek, nee eerst een kennismaking in een café met een biertje om vervolgens aan tafel te komen bij de opdrachtgever. In de tussentijd heb je een dusdanige band opgebouwd met de mensen van Scope People dat je ze het ook gunt om een plaatsing af te leveren. Dit is bij mij ook zeer positief uitgepakt, want naast dat ik het de jongens van Scope People gun, heb ik het ook enorm naar mijn zin bij Steens en past de werkomgeving helemaal bij mij als persoon.

Deze match heb ik mede te danken aan het geduld wat Scope People met mij heeft gehad om een echte band op te bouwen. Kortom door de zeer persoonlijke benadering en het geduld dat zij opbrengen om een kandidaat echt te leren kennen onderscheid Scope People zich in het vinden van een goede match !