Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als Medewerker Bedrijfsbureau? Wil jij werken in een dynamische omgeving waarin je dagelijks contact hebt met klanten en collega’s? Dan is deze vacature als Medewerker Bedrijfsbureau iets voor jou!

Organisatie

Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het uitvoeren van onderhoud aan onroerend goed voor de utiliteitsbouw en opereert door het hele land. Zij werken onder andere voor de gemeentelijke- en rijksoverheid, zorginstellingen, ziekenhuizen, scholen, universiteiten en andere publieke instanties. De opdrachtgever staat direct klaar voor reparaties en kan adviseren over planmatig periodiek onderhoud om problemen te voorkomen. Kwaliteit en klantvriendelijkheid staan bij hen voorop bij iedere stap in het proces. En bij de klantvriendelijkheid kom jij om de hoek kijken!

Functie

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste kandidaat met uitstekende communicatieve en administratieve vaardigheden. Als Medewerker Bedrijfsbureau ben jij het eerste aanspreekpunt voor klanten en ben je verantwoordelijk voor het beantwoorden van vragen, het oplossen van problemen en het bieden van ondersteuning bij het gebruik van onze diensten.

Functie-eisen

Naast uitstekende communicatie- en administratieve vaardigheden zijn de volgende vaardigheden belangrijk voor deze functie:

  • Klantgerichtheid: Je hebt een passie voor het helpen en ondersteunen van klanten en doet er alles aan om hen tevreden te stellen.
  • Probleemoplossend vermogen: Je bent in staat om snel en efficiënt problemen op te lossen en oplossingen te bieden voor vragen en klachten.
  • Stressbestendigheid: Je kunt goed omgaan met stressvolle situaties en blijft rustig en professioneel onder druk.
  • Flexibiliteit: Je bent flexibel en kunt gemakkelijk schakelen tussen verschillende taken en situaties.

Inlichtingen

Herken jij jezelf in bovenstaande omschrijving en wil jij graag aan de slag als Medewerker Bedrijfsbureau? Solliciteer dan direct en stuur je CV naar ons op! Wij kijken uit naar jouw reactie. Deze functie is beschikbaar voor zowel 32 als 40 uur per week en de werklocatie is in Utrecht, Capelle a/d IJssel of Dordrecht. Voor meer informatie of vragen over de functie bel naar: 078-6332533 of mail naar info@scopepeople.nl

Of solliciteer direct door op de onderstaande knop te klikken!