Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als Medewerker Service en Onderhoud? Wil jij werken in een dynamische omgeving waarin je dagelijks contact hebt met klanten en collega’s? Dan is deze vacature iets voor jou!

Functie

Als Medewerker Service en Onderhoud ben je een essentieel onderdeel van ons team en speel je een cruciale rol bij het waarborgen van de tevredenheid van onze klanten. Je werkt nauw samen met klanten en zorgt ervoor dat hun behoeften worden begrepen en efficiënt worden aangepakt. Je hebt een groot inlevingsvermogen, je bent accuraat in het registreren van verkregen/vergeven informatie en je kunt snel schakelen.

Functie-eisen

Naast uitstekende communicatie- en administratieve vaardigheden zijn de volgende vaardigheden belangrijk voor deze functie:

  • Je hebt een passie voor het helpen en ondersteunen van klanten en doet er alles aan om hen tevreden te stellen;
  • Je hebt Mbo+ / Hbo werk- en denkniveau;
  • Je beschikt over een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
  • Je bent in staat om snel en efficiënt problemen op te lossen en oplossingen te bieden voor vragen en klachten;
  • Je hebt enige ervaring in de klantenservice; Je bent rekenvaardig.

Inlichtingen

Herken jij jezelf in bovenstaande omschrijving en wil jij graag aan de slag als Medewerker Service en Onderhoud? Solliciteer dan direct en stuur je CV naar ons op! Wij kijken uit naar jouw reactie. Deze functie is beschikbaar voor zowel 32 als 40 uur per week en de werklocatie is in Utrecht.

Voor meer informatie of vragen over de functie bel naar: 078-6332533 of mail naar info@scopepeople.nl

Of solliciteer direct door op de onderstaande knop te klikken!

Sollicitatie

Colin Roos Hoefgeest 078-6332533