fbpx

Het juiste personeel selecteren is vaak een tijdrovende en intensieve klus. Dus waarom zou u de werving en selectie van nieuw personeel niet uitbesteden aan een betrouwbare partner met veel ervaring? Wanneer u de hulp inschakelt van Scope People kunt u rekenen op onze persoonlijke en betrokken aanpak. Wij zorgen ervoor dat u het juiste personeel vindt voor de invulling van uw vacatures.

Heeft u vragen?

✓ Persoonlijke begeleiding

✓ ABU , ISO, NEN gecertificeerd

✓ Eenvoudig geschikt administratief werk

Ontmoet het ervaren team

Laat ons werving- en selectiebureau het juiste personeel voor u selecteren

Bij het selecteren van geschikt personeel gaan wij uiterst zorgvuldig en nauwkeurig te werk. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat er een perfecte match tussen uw organisatie en het nieuwe personeel is. Daarom maken we graag eerst kennis met u en bespreken we uw wensen en de eisen voor de in te vullen functie. Vervolgens gaan wij op zoek naar personeel dat daar perfect op aansluit. Daarbij werven we voornamelijk personeel voor functies als logistiek- of administratief medewerker of voor een vacature in office management. Natuurlijk kunt u ook op ons rekenen voor het selecteren van personeel voor andere functies. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden in een persoonlijk gesprek.

Kom langs voor een persoonlijke kennismaking

Laat het selecteren van bekwaam personeel aan ons over en houdt meer tijd over voor uw bedrijfsvoering en andere belangrijke processen binnen uw organisatie. Maak een afspraak voor een persoonlijk kennismakingsgesprek via 078-633 2533. Wij helpen u graag bij het vinden van het juiste personeel. Daar houdt onze service overigens niet op, want u kunt ook op ons rekenen voor payrolling.

Personeel selecteren