fbpx
22feb

System Engineer – Hybride

Ben jij een ervaren System Engineer met een passie voor technische uitdagingen? Zoek je flexibiliteit in je carrière en de mogelijkheid om bij diverse innovatieve projecten betrokken te zijn? Dan hebben wij de perfecte kans voor jou! Wij zijn op zoek naar een gedreven System Engineer om ons team op detacheringsbasis te versterken. 

22feb

Data Analist – Regio Drechtsteden

Als Junior Data Analist ben je verantwoordelijk voor het analyseren en interpreteren van gegevens om zo waardevolle inzichten te kunnen genereren voor onze klanten. Je ondersteunt de Senior Data Analist bij het verzamelen, opschonen en analyseren van verschillende soorten gegevens. Je helpt bij het opstellen van rapportages en presentaties waarin de bevindingen en aanbevelingen helder worden gecommuniceerd aan de klant.

22feb

Netwerk Engineer – Hybride

Wil jij je carrière naar nieuwe hoogten brengen als een toegewijde Netwerk Engineer? Heb je een passie voor het ontwerpen, implementeren en beheren van robuuste netwerkinfrastructuren? Dan is dit jouw kans! Wij zijn op zoek naar een ervaren Netwerk Engineer om ons team te versterken op detacheringsbasis.