fbpx
21feb

Inside Sales Medewerker – Dordrecht

Ben jij enthousiast, communicatief sterk en klaar voor een uitdagende start in je carrière? Heb je een passie voor sales en wil je de wereld van inside sales ontdekken? Dan is deze vacature perfect voor jou! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde en ambitieuze professional om een Inside Sales team te versterken. Als Inside Sales Medewerker ben je het eerste aanspreekpunt voor potentiële klanten, waarbij je niet alleen producten verkoopt, maar ook duurzame relaties opbouwt. Deze rol biedt een unieke kans om je vaardigheden te ontwikkelen, te groeien in een dynamische omgeving en een waardevolle bijdrage te leveren aan ons groeiende bedrijf. Sluit je aan bij ons team en start je loopbaan in de wereld van Inside Sales!

14feb

Administratief Medewerker – Rijen

Ben jij op zoek naar een uitdagende administratieve functie in de bouwsector? Heb je oog voor detail en een passie voor nauwkeurigheid? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als Administratief Medewerker – Facturatie bij een bouwbedrijf in omgeving Rijen, speel je een essentiële rol in ons team en draag je bij aan de efficiënte afhandeling van financiële processen.

14feb

HR Business Partner – Dordrecht

Ben jij een HR professional die graag meedenkt aan de verdere professionaliseringsslag binnen een toonaangevend bedrijf? Sta je daarnaast met je voeten in de klei en vind je het leuk om zowel management als medewerkers te ondersteunen bij HR-gerelateerde vraagstukken? Dan is de rol van HR Business Partner bij onze opdrachtgever iets voor jou! Onze opdrachtgever, een toonaangevend bedrijf met vestigingen in meerdere regio’s, creëert dagelijks met een team van 500 collega’s als totaalontzorger meerwaarde tijdens de hele levenscyclus van gebouwen en woningen. Ze zijn een betrouwbare partner met oog voor duurzaamheid en circulaire oplossingen, waarbij mensen altijd centraal staan.

14feb

Automonteur – Spijkenisse & Oud-Beijerland

Is aan auto’s sleutelen je passie en zou jij je willen verder ontwikkelen als monteur? Dan is onze opdrachtgever misschien op zoek naar jou! Onze opdrachtgever zoekt een 1e automonteur of een ambitie om dit te worden. In deze rol ben jij samen met je collega’s verantwoordelijk voor de reparatie en onderhoud aan de verschillende modellen auto’s van onze klanten. Als automonteur werk je netjes en zorg je voor een goede aflevering van de voertuigen en heb je een klant- en servicegerichte instelling.

Berichtnavigatie