Mechanica, elektronica, elektrotechniek, een paar woorden die bij jou al meteen een lichtje doet branden en een lach op je gezicht tovert. We hebben een mooie uitdaging bij belangrijke speler op de wereldmarkt voor buispostsystemen die worden gebruikt in ziekenhuizen en supermarkten. De hoogwaardige systemen worden in house ontwikkeld en geproduceerd en daar kan jij deel uit van maken. De afzetmarkt is vooral gefocust op Azië, en dat betekent dat jij daar als Technical Support Engineer Export weleens langs zal moeten voor werkzaamheden. Iets voor jou? Lees snel verder!

Functie

Je bent voor de volgende dingen verantwoordelijk:

  • Technische ondersteuning van het internationale distributienetwerk;
  • Je beantwoord dagelijkse technische klantvragen via e-mail & telefoon;
  • Je biedt on-site ondersteuning bij het in bedrijf stellen van onze systemen, voornamelijk ziekenhuizen;
  • Het verzorgen van trainingen en bijscholingen voor onze distributeurs;
  • Adviseer je over systeemontwerpen en toepassingen.

Je zult hierbij nauw samenwerken met verschillende afdelingen, waaronder sales, R&D en kwaliteitscontrole.

Functie-eisen

Om voor deze functie in aanmerking te komen zijn de volgende dingen belangrijk: we zoeken iemand met HBO werk- en denkniveau (MBO+) in elektrotechniek/elektronica en een brede technische interesse in het algemeen. Je beheerst de Engelse taal goed in woord en geschrift en hebt een sterk analytisch- en inlevingsvermogen om de klantvragen goed te interpreteren. Ook is het hebben van een klantgerichte instelling met een commercieel gevoel en communicatieve vaardigheden een must! Bouw- en installatietekeningen lezen is een pre en het zou fijn zijn als je enkele jaren ervaring hebt met projecten in een B2B omgeving, het liefst internationaal. Ook ben je in het bezit van een rijbewijs B en bereid om gemiddeld 2 tot 5 reizen per jaar te maken. De reizen zullen in totaal ongeveer bestaan uit een tijdsperiode van 3 tot 8 weken om systemen te testen en problemen te verhelpen.

Inlichtingen

Ben jij fulltime beschikbaar? En klaar om te beginnen? Laat dan je gegevens achter op het formulier of mail naar: colin@scopepeople.nl of bel naar 0612671726

Sollicitatie

Colin Roos Hoefgeest 0612671726