fbpx

Wilt u werken in een ondersteunende functie in Drechtsteden? Dan helpt Scope People u graag bij het vinden van de ideale baan. In ons vacatureaanbod vindt u functies in verschillende categorieën, zoals HR, Administratie en ICT. Ook binnen de logistieke-, technische- en financiële sector zijn er vacatures te vinden. U vindt dus zeker een baan in een sector die bij u past.

Heeft u vragen?

✓ Persoonlijke begeleiding

✓ ABU , ISO, NEN gecertificeerd

✓ Eenvoudig geschikt administratief werk

Ontmoet het ervaren team

Werken bij een bedrijf in Drechtsteden in een functie die perfect bij u past

Wanneer u via ons wilt werken in de regio Drechtsteden, zijn niet alleen uw opleiding en ervaring belangrijk. Wij kijken namelijk ook naar uw karakter en ambitie. Met onze persoonlijke aanpak zorgen we ervoor dat u een werkgever vindt die hier perfect bij past. Daarbij heeft u de keuze uit diverse vacatures, bijvoorbeeld als:

  • Office management
  • Secretaresse
  • Laborant
  • Planner

 

In ons uitgebreide vacatureaanbod vindt u nog veel meer functies, waaronder debiteurenbeheerder en financieel administratief medewerker. Deze sorteert u eenvoudig op sector. Bovendien ziet u in een oogopslag hoeveel werkervaring u nodig heeft en wat voor opleiding belangrijk is.

Maak gebruik van onze persoonlijke begeleiding

Wilt u ook volledig tot uw recht komen in een functie die bij u past? Bekijk dan ons uitgebreide aanbod vacatures en upload uw cv. Ons bemiddelingsbureau zorgt ervoor dat u de perfecte baan vindt in de regio Drechtsteden, zodat u met veel plezier kunt gaan werken. Schakel ons in voor het vinden van een baan en reken op onze betrokken en persoonlijke aanpak. Wilt u een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek of heeft u inhoudelijke vragen over bepaalde vacatures? Neem dan gerust contact met ons op via 078-633 2533.

Werken in Drechtsteden