fbpx

Wilt u werken in de omgeving van Barendrecht? Bekijk dan eens de vacatures van Scope People. Binnen ons aanbod vindt u vacatures in verschillende categorieën, zoals HR, logistiek, techniek, ICT, administratie en financiën. Hierbij richten we ons vooral op werkgevers en werkzoekenden in de regio’s Drechtsteden en Rijnmond.

Heeft u vragen?

✓ Persoonlijke begeleiding

✓ ABU , ISO, NEN gecertificeerd

✓ Eenvoudig geschikt administratief werk

Ontmoet het ervaren team

Vind uw droombaan en ga werken in de omgeving van Barendrecht

Wilt u graag werken in de omgeving van Drechtsteden of Barendrecht? Ook bedrijven uit deze regio zijn onderdeel van ons brede netwerk. Bent u benieuwd of er op dit moment een interessante vacature voor u tussen zit? Bekijk dan eenvoudig ons vacatureaanbod online. U kunt direct reageren door uw gegevens en cv achter te laten. Wanneer er sprake is van een match, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Ook wanneer u op dit moment geen vacature gevonden heeft, kunt u uw cv bij ons achterlaten. U bent bovendien altijd welkom bij ons op kantoor in Alblasserdam voor een persoonlijk gesprek. Wij komen graag te weten wie de persoon achter het cv is.

Neem contact met ons op voor persoonlijke begeleiding

Kiest u voor Scope People? Dan bent u verzekerd van kwaliteit, betrokkenheid en een langetermijnrelatie. Hierbij richten wij ons op een gezonde hands-on en no-nonsense mentaliteit. Wilt u werken in de omgeving van Barendrecht, Dordrecht of Maasdam, maar heeft u nog vragen voordat u gaat solliciteren? Neem dan gerust contact met ons op via 078-633 2533.

Werken in omgeving Barendrecht