fbpx

Scope People is u graag van dienst wanneer u wilt werken in de omgeving van Dordrecht. Of u nu aan de slag wilt gaan als helpdesk medewerker, officemanager of administratief medewerker; uw zoektocht start hier. Bekijk online ons vacatureaanbod en reageer direct.

Heeft u vragen?

✓ Persoonlijke begeleiding

✓ ABU , ISO, NEN gecertificeerd

✓ Eenvoudig geschikt administratief werk

Ontmoet het ervaren team

Waar wilt u gaan werken in de omgeving van Dordrecht?

Ons focusgebied is voornamelijk gericht op de regio Drechtsteden en Rijnmond. Zowel grote, kleine, internationale als nationale bedrijven maken deel uit van ons netwerk. Uiteraard veranderd ons aanbod continu. Ziet u een geschikte vacature? Wacht dan niet te lang met reageren en laat uw cv en gegevens bij ons achter. Heeft u geen geschikte vacature gevonden? Dan nodigen we u graag uit voor een persoonlijk gesprek op ons kantoor in Alblasserdam om de mogelijkheden te bespreken.

Hands-on en no-nonsense mentaliteit

Wilt u werken in de omgeving van Barendrecht of Dordrecht en bent u daarom geïnteresseerd in de dienstverlening van Scope People? Dan kunt u rekenen op een betrokken samenwerking, persoonlijk contact en een relatie voor langere termijn. Met onze hands-on en no-nonsense mentaliteit vinden we gegarandeerd een vacature voor u.

Vind uw droombaan en solliciteer direct

Via ons heeft u de mogelijkheid om te werken als bijvoorbeeld facturist, horecamedewerker, accountant, productiemedewerker of boekhouder. Bekijk eenvoudig ons online vacatureaanbod en kom werken in de omgeving van Dordrecht. Heeft u een vraag over een openstaande vacature of wilt u meer te weten komen over onze dienstverlening? Wij zijn te bereiken via 078-633 2533.

Werken in omgeving Dordrecht