fbpx

Gaat u verhuizen en wilt u ook gaan werken in de omgeving van Maasdam? Of bent u gewoon toe aan een nieuwe stap in uw carrière? Scope People is uw vertrouwde partner op het gebied van personeelsdiensten voor werkzoekenden en werkgevers. In de afgelopen jaren hebben we een groot netwerk opgebouwd en zijn actief in de regio’s Drechtsteden en Rijnmond.

Heeft u vragen?

✓ Persoonlijke begeleiding

✓ ABU , ISO, NEN gecertificeerd

✓ Eenvoudig geschikt administratief werk

Ontmoet het ervaren team

Werken in de omgeving van Maasdam als officemanager of projectmedewerker?

Naar wat voor werk bent u op zoek? Droomt u al jaren om uw organisatie skills te ontwikkelen of wilt u aan de slag gaan als administratief medewerker? Bekijk snel ons vacatureaanbod en vind uw droombaan! Ziet u een geschikte vacature? Wacht dan niet te lang met solliciteren, want ons aanbod varieert regelmatig. Wanneer u naar beneden scrolt, ziet u de mogelijkheid om uw gegevens en curriculum vitae achter te laten. Zodra wij deze in goede orde hebben ontvangen en beoordeeld hebben, nodigen wij u uit voor een persoonlijk gesprek op ons kantoor in Alblasserdam. Wie weet start u binnenkort met werken in de omgeving van Maasdam.

Upload uw CV

Heeft u geen geschikte vacature gevonden, maar wilt u zich wel aansluiten bij ons netwerk? Upload dan uw CV. Wij nodigen u graag uit voor een persoonlijk gesprek. Vertel ons wat uw wensen zijn betreft werken in de omgeving van Maasdam en wij gaan op zoek naar de perfecte match! Voor vragen kunt u contact met ons opnemen via 078-633 2533.

Werken in omgeving Maasdam