fbpx

Scope People is gespecialiseerd in werving en selectie in de omgeving van Barendrecht. Zo richten wij ons op het matchen van het juiste bedrijf met de juiste werknemer. En dat niet op basis van enkel een curriculum vitae of een vacature, maar door heldere communicatie en persoonlijke afspraken. Op die manier worden de meest succesvolle matches gemaakt.

Heeft u vragen?

✓ Persoonlijke begeleiding

✓ ABU , ISO, NEN gecertificeerd

✓ Eenvoudig geschikt administratief werk

Ontmoet het ervaren team

Werving en selectie in de omgeving van Barendrecht

Bent u op zoek naar een nieuwe uitdaging, maar wilt het nog niet vlotten? Wij willen graag iets voor je betekenen! Bekijk eens ons uitgebreide vacatureaanbod en bekijk eenvoudig per vacature de details. Spreekt de vacature u aan? U kunt direct uw gegevens en CV achterlaten. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Zit er geen geschikte vacature tussen? Geen probleem, u kunt altijd uw CV en gegevens achterlaten. Zo wordt u onderdeel van ons netwerk en contacteren wij u zodra er sprake is van een eventuele match.

Betrokken werving en selectie proces nabij Barendrecht

Wij zijn benieuwd naar de persoon achter het CV. Wat zijn uw talenten en wat zoekt u precies in een bedrijf? Wilt u aan de slag als debiteurenbeheerder of juist als administratief medewerker? Daarom nodigen wij u van harte uit voor een kennismakingsgesprek op ons kantoor in Alblasserdam. Heeft u een vraag of ontvangt u graag meer informatie over ons werving en selectie proces in de omgeving van Barendrecht? Neem gerust contact met ons op via 078-633 2533.

Werving en selectie Barendrecht