fbpx

Bent u op zoek naar een werving en selectie bureau in de regio Drechtsteden? Scope People is u graag van dienst. Wij verzorgen het gehele werving en selectie van diverse bedrijven uit de regio’s Drechtsteden en Rijnmond. We geloven niet in klinisch matchen, maar gaan echt in gesprek met het bedrijf en de toekomstige medewerkers. Alleen dan kan er een optimaal resultaat behaald worden.

Heeft u vragen?

✓ Persoonlijke begeleiding

✓ ABU , ISO, NEN gecertificeerd

✓ Eenvoudig geschikt administratief werk

Ontmoet het ervaren team

Werving en selectie in de regio Drechtsteden met de focus op kwaliteit en betrokkenheid

Kiest u voor Scope People, dan kiest u voor een betrokken werving en selectie bureau dat actief is in de regio’s Drechtsteden en Rijnmond. We plannen graag een persoonlijk gesprek met u in. Uiteraard bespreken wij uw loopbaan en ambities, maar zijn ook benieuwd naar u als persoon. Wat maakt u uniek en waar blinkt u in uit? Ook geven wij u heldere informatie wat u van ons mag verwachten en hoe we dit gaan bereiken. Klinkt interessant? Wij zien uw aanvraag graag tegemoet.

Uitgebreid vacatureaanbod

Binnen welke sector wilt u actief zijn? Logistiek, ICT, Financieel of HR? U filtert de zoekresultaten eenvoudig op categorie. Zo heeft u uw droombaan binnen no time gevonden. Heeft u vragen over een specifieke vacature? Of wilt u meer weten over ons werving en selectie proces in de regio Drechtsteden? Wij vertellen u er graag meer over zodra u belt naar 078-633 2533.

Werving en selectie Drechtsteden