fbpx

Als u een vaste invulling voor uw vacature zoekt, ontzorgt werving- en selectiebureau Scope People u graag door het gehele werving- en selectieproces te verzorgen bij u in de regio Rotterdam. Uw medewerkers zijn de mensen die uw organisatie maken. Goede personeelswerving is hierbij dan ook van groot belang. Daarom is ons werving- en selectiebureau u graag van dienst om ervoor te zorgen dat u de juiste mensen vindt voor uw openstaande vacatures.

Heeft u vragen?

✓ Persoonlijke begeleiding

✓ ABU , ISO, NEN gecertificeerd

✓ Eenvoudig geschikt administratief werk

Ontmoet het ervaren team

Kies voor een werving- en selectiebureau met een persoonlijke aanpak

De aanpak van ons werving- en selectiebureau is no-nonsense, persoonlijk en betrokken. Wij geloven namelijk niet in ‘klinisch’ matchen, maar in persoonlijk contact met opdrachtgevers en kandidaten. Graag praten wij met u verder over onze werkwijze en ons onderscheidende karakter bij de werving en selectie van talentvol personeel in de regio Rotterdam. Op basis van uw wensen en eisen selecteren wij personeel dat perfect bij uw organisatie past.

De perfecte invulling van ondersteunende functies

Wanneer u een of meerdere vacatures open heeft staan, wilt u deze natuurlijk zo snel mogelijk vervullen. Ons werving- en selectiebureau helpt u daar graag bij. Scope People werft met name voor ondersteunende functies. Denk hierbij aan vacatures als:

  • Administratief medewerker
  • Secretaresse
  • Juridische secretaresse
  • Office management
  • Commerciële functie binnen/buitendienst
  • ICT-supportfuncties
  • Logistiek medewerker
  • Planner

Ons werving- en selectiebureau heeft veel ervaring en heeft al voor veel organisaties in de omgeving van Rotterdam de personeelswerving en selectie verzorgd. Als het gaat om het vinden van kundig personeel dat perfect bij uw bedrijf past, kunt u op ons rekenen. Wij zijn uw betrouwbare partner bij personeelswerving.

Besteed uw personeelswerving uit aan een professioneel werving- en selectiebureau

Wilt u de werving en selectie van uw organisatie aan ons selectiebureau nabij Rotterdam uitbesteden? Of wilt u van onze andere diensten gebruikmaken? Wij doen namelijk naast personeelswerving onder andere ook aan detachering. Neem contact met ons op door te bellen naar 078-633 2533. Wij helpen u graag bij het vinden van de perfecte invulling van uw openstaande vacatures. Wij nemen de personeelswerving volledig van u over, zodat u zich kunt focussen op de bedrijfsvoering en andere belangrijke processen binnen uw organisatie.

Werving en selectiebureau