fbpx
18aug

Allround communicatiemedewerker – Mijnsheerenland

Ben jij als communicatiemedewerker professional op zoek naar een veelzijdige functie waar jij jouw creativiteit en ondernemende energie in kwijt kunt? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Onze opdrachtgever is vanwege haar doorlopende organisatieontwikkeling op zoek naar een creatief talent met een vlotte pen. In deze functie stel je het marketingplan op voor de diverse disciplines binnen het bedrijf en bent daarbij resultaatgericht. Je komt met voorstellen om zowel online als offline beter te presenteren. Je beheert en verbetert de websites en schrijft enthousiasmerende teksten. Natuurlijk ben jij in dit alles zelfstandig en neem je hierin de organisatie op sleeptouw. Dit betekent een verantwoordelijke baan, maar natuurlijk wel een met veel vrijheid voor jouw eigen ideeën!

17aug

Relatiebeheerder – Mijnsheerenland

Onze opdrachtgever zoekt een enthousiaste relatiebeheerder. Als relatiebeheerder ben je het aanspreekpunt voor zowel particuliere als zakelijke relaties. Je staat klanten zowel persoonlijk als telefonisch te woord, je maakt adviezen en offertes en verwerkt mutaties en nieuwe polissen en je houdt de klanten op de hoogte van veranderingen.

Daarnaast ben je als relatiebeheerder bij de organisatie verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken van de oldtimer tractoren. De organisatie is namelijk ook de oldtimerspecialist voor het verzekeren van oldtimer auto’s, bestel-vrachtauto’s, Unimogs, bromfietsen en ex-legervoertuigen.

Als relatiebeheerder start je met een opleidingstraject waarbij je veel gaat leren over het vakgebied, jezelf (persoonlijke ontwikkeling) en het bedrijf. Vervolgens ga je aan de slag. Je werkt in eerste instantie ondersteunend mee met een van de relatiebeheerders en daarnaast werk je structureel aan je ontwikkeling.

Ben jij een meedenkende relatiebeheerder die de klanten centraal zet en een persoonlijke aanpak hanteert? Lees dan snel verder!

17aug

Schadebehandelaar – Mijnsheerenland

Ben jij op zoek naar een interessante en afwisselende baan als schadebehandelaar? Als schadebehandelaar ben je samen met jouw collega verantwoordelijk voor de schades van particuliere en zakelijke klanten. Ben jij een meedenkende schadebehandelaar die de klanten centraal zet en een persoonlijke aanpak hanteert? Lees dan snel verder!

Onze opdrachtgever zoekt een schadebehandelaar. Hierbij start je met een intensief inwerkprogramma waarbij je veel gaat leren over de organisatie. Je werkt tijdens de inwerkperiode mee met een schadebehandelaar. Geen dag is hetzelfde, er is veel afwisseling omdat je aan de slag gaat met alle voorkomende schademeldingen. Vervolgens ga je ook werken aan je persoonlijke ontwikkeling. Hierbij staan de kernwaarden professionaliteit, betrokkenheid en ondernemerschap centraal.